Διαμαρτυρία Σερραίων αγροτών στον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ Διαμαρτυρία
- Διαφήμιση -

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στις Σέρρες, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής, οι αγρότες προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους για την υποχρεωτική υπογραφή του AΤΑΚ στις δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι των αγροτών, τα προβλήματα που δημιουργούνται με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, επιβαρύνουν τον αγροτικό κόσμο τόσο οικονομικά, όσο και γραφειοκρατικά, σε πολλές περιπτώσεις.

- Διαφήμιση -

Οι αγρότες, μέσω του εκπροσώπου τους Στέργιου Λίτου, επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματά τους στον διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ στις Σέρρες Κώστα Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησαν να τα μεταφέρει στους ανωτέρους του, ώστε να φτάσουν στον αρμόδιο Υπουργό.

Στη συνέχεια επεχείρησαν να εισβάλουν στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου όπως δήλωσαν, να πραγματοποιήσουν ωριαία κατάληψη, όμως αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν από το πρωί το κτίριο, δεν τους επέτρεψαν την είσοδο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικροσυμπλοκές και επεισόδια.

Για μια ακόμη φορά οι αγρότες δηλώνουν αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι από την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης και δεν αποκλείουν την έναρξη κινητοποιήσεων, το επόμενο διάστημα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.