Η ΟΕΒΕΣΣΣ στηρίζει το Σωματείο Ιδιοκτητών Φ.Δ.Χ.

529
ΟΕΒΕΣΣ Σωματείο Ιδιοκτητών Φορτηγών
- Διαφήμιση -

Στις Σέρρες την Κυριακή 18 Μαρτίου, έλαβε χώρα πορεία διαμαρτυρίας του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως (Φ.Δ.Χ.) που πραγματοποιήθηκε με αφετηρία των σιδηροδρομικό σταθμό Σερρών με συμμετοχή πολλών συναδέλφων και μεγάλη επιτυχία!!!

Η Ομοσπονδία μας παρουσία του Προέδρου κ. Σωτηρίου Κοτσαμπά καθώς και μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου συμπαραστάθηκε στον δίκαιο αγώνα του Σωματείου Φ.Δ.Χ. και συνυπέγραψε το παρακάτω ψήφισμα προκειμένου να διεκδικήσουν από κοινού μέτρα στήριξης του κλάδου που έθεσε το Πανελλήνιο Σωματείο Χερσαίων Εθνικών Μεταφορών Π.Σ.Χ.Ε.Μ και συγκεκριμένα:

- Διαφήμιση -

1. Εντατικοποίηση των ελέγχων και μείωση του συντελεστή φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών αντίστοιχα αυτών.

2. Πλήρης εφαρμογή της οδηγίας 561/2006 στα εργασιακά όπως εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.

3. Μείωση των τελών διοδίων σε ποσοστό 50% με κατάργηση των μετωπικών διοδίων και εφαρμογή αναλογικών, όπως δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός και ο υπουργός.

4. Υποχρεωτική εφαρμογή του κόστους μεταφοράς.

5. Βελτίωση του άρθρου 104 του Ν. 4472, ΦΕΚ 74Α /19/05/2017

6. Μητρώο Ι.Χ. Φορτηγών γιατί κυκλοφορούν χιλιάδες παράνομα φορτηγά.

7. Δανειοδότηση με χαμηλό επιτόκιο μέσω ΕΤΕΑΝ

8. Ίδρυση Γενικής Γραμματείας Ελέγχων. (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ)

9. Ακύρωση της απόφασης ΦΕΚ Β 3769/26/10/2017 που επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλα τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, γιατί είναι αντισυνταγματική και δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα, αφού απαγορεύει στους μεταφορείς να πραγματοποιούν ελεύθερα και με ασφάλεια το μεταφορικό τους έργο και τους οδηγεί υποχρεωτικά στους αυτοκινητοδρόμους για να εισπράξουν τα τέλη διοδίων οι παραχωρησιούχοι.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.