ΚΕΔΕ: Να ανασταλεί η υποχρεωτική αναγραφή του ΑΤΑΚ στο ΟΣΔΕ

0
201
ΟΣΔΕ 2018
- Διαφήμιση -

«Μερικώς» επιλύεται το θέμα για την υποχρεωτική Καταχώρηση του Αριθμού Ταυτότητας Ακινήτου (ΑΤΑΚ) στη διαδικασία υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης των αγροτών (ΟΣΔΕ), με τη διευκρινιστική εγκύκλιο που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Αυτό αναφέρει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), αντιπροσωπεία της οποίας συναντήθηκε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ζήτησε να ανασταλεί η εφαρμογή αυτής της διάταξης μέχρι την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου. Επιπλέον πρότεινε το θέμα να έρθει στο Δ.Σ. με συγκεκριμένη εισήγηση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ για να γίνουν συγκεκριμένα βήματα διευθέτησης του ζητήματος. «Από τις σχετικές διευκρινήσεις που δόθηκαν με την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται ότι λύνεται μερικώς το ζήτημα που έχει προκύψει», δήλωσε ο κ. Πατούλης.

- Διαφήμιση -

Να σημειωθεί ότι επικεφαλής της αντιπροσωπείας που συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Αποστόλου ήταν ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Καραγιάννης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης Δ. Τζιαχρήστας. Επιπλέον συμμετείχαν…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

- Διαφήμιση -