Η ζήτηση φέρνει επιπρόσθετο μπάτζετ στα Σχέδια Βελτίωσης

Εκχώρηση ενίσχυσης για επενδύσεις αγροτών Αναγκαία φορολογικά κίνητρα για την αγορά serrespost.gr νέο πρασίνισμα Σχέδια Βελτίωσης ΟΠΕΚΕΠΕ τρακτέρ Agrotica Παράταση θεσμικό πλαίσιο δάσωση
- Διαφήμιση -

Μεγάλος ο συνωστισµός στους εκθεσιακούς χώρους της 27ης Agrotica, όπου τα αστραφτερά µηχανήµατα κλέβουν καρδιές, ωστόσο, η οικονοµική καχεξία των επαγγελµατιών του αγροτικού χώρου δεν αφήνει περιθώρια για µεγάλα ανοίγµατα µε αποτέλεσµα όλοι να δείχνουν κουµπωµένοι.

Την ίδια στιγµή, άνθρωποι της αγοράς και µεταξύ αυτών ο πρόεδρος του ΣΕΑΜ Σάββας Μπαλουκτσής, προϊδεάζουν τους ενδιαφερόµενους ότι «µόλις ένας στους τρεις αγρότες που θα υποβάλλουν πρόταση στα Σχέδια Βελτίωσης, αναµένεται να δει το φάκελό του να εγκρίνεται».

- Διαφήμιση -

Όπως και να ‘χουν όµως τα πράγµατα, η Agrotica είναι ένα µεγάλο γεγονός για τα τεκτενόµενα στον αγροτικό χώρο και όποιος δεν την επισκέπτεται µόνο να χάσει έχει. Ειδικά φέτος που η διοργάνωσή της συνδέεται µε µια σειρά από µεγάλες ανακατατάξεις, καθώς η αγωνία των συντελεστών της αγροτικής παραγωγής για…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.