“Τρίποντα…ανθρωπιάς”, την Κυριακή 28/1

600
Τρίποντα
- Διαφήμιση -

Η Lions Basketball Academy και η Orfeas Basketball Academy ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Μία ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση με έντονο κοινωνικό πρόσημο συνδιοργανώνουν οι Lions Basketball Academy και Orfeas Basketball Academy αυτή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου! Ο λόγος για έναν ιδιαίτερο φιλανθρωπικό αγώνα στον οποίο θα «πρωταγωνιστήσουν» οι γονείς των αθλητών των δύο Ακαδημιών!

- Διαφήμιση -

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο: «Τρίποντα…ανθρωπιάς» θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ των γονέων των αθλητών της Lions Basketball Academy και της Orfeas Basketball Academy με διττό φιλανθρωπικό σκοπό. Μέσω της καταβολής του εισιτηρίου του αγώνα αξίας 2 ευρώ θα συγκεντρωθούν έσοδα τα οποία θα διατεθούν:

  • στο Ειδικό Σχολείο Σερρών (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ)
  • σε δημότη του Ν. Σκοπού, ο οποίος έχει ανάγκη τη βοήθεια μας!

Αρωγοί στην προσπάθεια οι δήμοι Σερρών και Εμμανουήλ Παππά οι οποίοι στηρίζουν τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ένας ιδιαίτερος αγώνας
Προσκαλούμε όλους τους φίλους της καλαθοσφαίρισης να παραβρεθούν αυτή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας, προκειμένου να συνδράμουν στον ιερό σκοπό της εκδήλωσης και να χαρίσουν όμορφα παιδικά χαμόγελα τόσο στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. τους οποίους θα ενισχύσουν οικονομικά, όσο και στους αθλητές των Ακαδημιών μας που θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τους γονείς τους σε έναν αγώνα μπάσκετ!

Ας βάλουμε το δικό μας «τρίποντο» αγάπης και ανθρωπιάς!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.