Επιδότηση για νέο βρεφικό τμήμα στον Παιδικό Σταθμό Ομόνοιας

745
Παιδικοί Εθνικό αθλητικές βρεφικά Σταθμοί Σερρών - Χατζημαργαρίτης ΟΠΑΚΠΑ βρεφικος
- Διαφήμιση -

Την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Εσωτερικών, υπήρξε μία συνάντηση της κας Φωτίου, αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με Δημάρχους και εκπροσώπους Δημοτικών Οργανισμών. Από την ΠΕ Σερρών το παρών έδωσαν, ο Δήμος Σερρών με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ.Χατζημαργαρίτη και ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά με τον Δήμαρχο κ.Νότα.

- Διαφήμιση -

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την εξέλιξη, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ δηλώνοντας: “Το δώρο που πήραμε ήταν σαν να το έφερε ο Άγιος Βασίλης, καθώς ο Δήμος Σερρών θα επιδοτηθεί με το ποσό των 50.000 ευρώ σε πρώτη φάση, για παρεμβάσεις σε υφιστάμενες δομές παιδικών σταθμών. Εδώ και πολύ καιρό κάναμε μεγάλο αγώνα, για να φτάσουμε στην υλοποίηση αυτού του έργου. Το νέο βρεφικό τμήμα θα λειτουργήσει στον παιδικό σταθμό της Ομόνοιας και αποφασίστηκε να είναι βρεφικό, γιατί οι ανάγκες για τους γονείς βρεφών είναι μεγαλύτερες. Συνολικά θα φιλοξενούνται έως 20 βρέφη”.

Και συμπληρώνει ο κ.Χατζημαργαρίτης: “Να διευκρινίσουμε κάτι σημαντικό. Μας χορηγούν χρήματα για να ετοιμάσουμε το χώρο, αλλά δεν προβλέπονται χρήματα για να γίνουν οι προσλήψεις, πράγμα το οποίο είναι μία σημαντική λεπτομέρεια που βρήκε απροετοίμαστους πολλούς οργανισμούς Δήμων ανά τη χώρα. Εμείς είμασταν έτοιμοι, οπότε εφόσον προχωρήσουμε στις τροποποιήσεις και τις παρεμβάσεις που θέλουμε να κάνουμε στο χώρο, μέσα στο Φεβρουάριο του 2018, θα έχουμε την ίδρυση του νέου τμήματος και εν συνεχεία θα προχωρήσουμε στην διαδικασία των προσλήψεων, που θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Οπότε, από τη νέα σχολική χρονιά 2018 – 19 θα είμαστε έτοιμοι και το νέο βρεφικό τμήμα στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Ομόνοιας θα λειτουργήσει κανονικά”.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.