Παραίτηση Κυρτάσογλου από τη θέση του Εντεταλμένου Δ.Συμβούλου

587
ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός εξωτερικού δικηγόρου για τη νομική εκπροσώπηση του Δινάκη Κωνσταντίνου του Γεωργίου, Αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Ποι
- Διαφήμιση -

Με την παρακάτω επιστολή ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κυρτάσογλου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών για την παραίτησή του από τα καθήκοντα που του είχαν ανατεθεί, ως εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Πολεοδομίας. Το ακριβές κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Ως εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για την υπηρεσία δόμησης προσπάθησα και έκανα ότι μπορούσα και ότι θεώρησα σωστό, με στόχο να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου, με συνεχή παρουσία στην υπηρεσία και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος προκειμένου να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών, πάντα σε συνεργασία με τα στελέχη της υπηρεσίας δόμησης.

- Διαφήμιση -

Κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας μου διορθώθηκαν λάθη παλαιότερων ετών με ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Γνωρίζετε πόσο επίπονο και πόσο ψυχοφθόρα είναι τα θέματα με τα οποία ασχολείται η πολεοδομία και τι εντάσεις δημιουργούνται με τους συναλλασσόμενους και θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο δυνατό στον τομέα που μου αναθέσατε να υπηρετήσω.

Όμως είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτηση μου από εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, διότι σκέπτομαι να δραστηριοποιηθώ σε ένα νέο τομέα (εκτός Δήμου) και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα που απορρέουν από αυτήν μου την ιδιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της θητείας μου και βέβαια να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και την επιλογή του να με εμπιστευτεί. Θα συνεχίσω να υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος.

Με εκτίμηση,
Κυρτάσογλου Δημήτριος

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.