Χριστουγεννιάτικο bazaar από τα παιδιά του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών

ΚΑΑΜΕΑ
- Διαφήμιση -

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα παιδιά του Κέντρου Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να εκθέσουν τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους. Οι Σερραίοι για μία ακόμη φορά, έδειξαν την ευαισθησία τους, αγοράζοντας στολίδια των παιδιών του κέντρου αποκατάστασης.

Απόλυτα ικανοποιημένη δήλωσε η κα Χρυσάνθη Καρακώστα, βοηθός παιδαγωγού στο ΚΑΑΜΕΑ Σερρών, από την προσέλευση του κόσμου: “Κάθε χρόνο είμαστε εδώ προκειμένου να δείξουμε τις δημιουργίες των παιδιών μας και τις ικανότητές τους. Τα παιδιά έχουν ετοιμάσει όλα αυτά τα πράγματα, εδώ και τρεις μήνες περίπου.

- Διαφήμιση -

Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε τι μπορούν να προσφέρουν και να δημιουργήσουν και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε. Τα έσοδα διατίθενται για κάποιες δράσεις των παιδιών με απώτερο σκοπό την ένταξη τους στο κοινωνικό περιβάλλον. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσέλευση του κόσμου παρ΄όλη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και ευχαριστώ πολύ όλους τους Σερραίους”, καταλήγει η κα Καρακώστα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.