Σεμινάριο για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Aftermatch

ΚΕΔΗΣ - Εκδήλωση: Βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών για ΑμεΑ Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Ψήφισμα Δ.Σ για αιφνίδια εκδημία serrespost Με το άγγελμα της αιφνίδιας εκδημίας του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Σιαμάγκα Δημητρίου, που συνέβη τις πρωινές ώρες σή
- Διαφήμιση -

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΣΕΡΡΩΝ σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών, την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και την Intermediakt διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Διπλή Καριέρα Αθλητών/τριών». Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που εμπλέκονται με το χώρο του αθλητισμού (φοιτητές/τριες ΤΕΦΑΑ, αθλητές/τριες, προπονητές/τριες, εκπαιδευτικούς καθηγητές Φυσικής Αγωγής, φυσικοθεραπευτές, στελέχη ομάδων κλπ).

To Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/12/2017 στον 1ο όροφο, στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, από τη 13:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι.

- Διαφήμιση -

Μέσω του σεμιναρίου θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Aftermatch (που αφορά στις μελέτες για τη ζωή αθλητών/τριών) και να αποκτήσουν τις σχετικές γνώσεις αναφορικά με τις κατάλληλες δεξιότητες που χρειάζονται οι αθλητές/τριες για μια αξιοπρεπή ζωή μετά τη λήξη της αθλητικής τους καριέρας.
Είσοδος ελεύθερη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.