Η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στις Σέρρες

Κάλαντα Σέρρες εκδηλώσεων
- Διαφήμιση -

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο της έναρξης των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεών του, διοργάνωσε την εκδήλωση «Κάλαντα Χριστουγέννων» η οποία συνδυάστηκε με τη Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του κέντρου της πόλης.

Η Φιλαρμονική Μπάντα, η παιδική και νεανική χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.Σ και οι χορωδίες του Μαξίμειου Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου και της «Εύξεινου Λέσχης» Σερρών, έψαλλαν «ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» υποδεχόμενοι όλοι μαζί τις άγιες ημέρες την Παρασκευή το απόγευμα, στoν πεζόδρομο «Κ. Καραμανλή» (πλατεία Κρονίου).

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., και ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, παρέστησαν στην εκδήλωση στέλνοντας ευχές για τις ημέρες των γιορτών και καλώντας τους Σερραίους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τις χορωδίες να τραγουδούν εορταστικά κάλαντα στους πεζοδρόμους και το εμπορικό κέντρο της πόλης μας, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του φετινού εορταστικού προγράμματος του Δ.Σερρών το οποίο είναι πλούσιο και ποιοτικό.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.