Εκλογές ΕΒΕΣ: Δήλωση Καλαϊτζίδη για το αποτέλεσμα

ΕΒΕΣ
- Διαφήμιση -

Το πρωί της Δευτέρας, με δεδομένα τα αποτελέσματα των εκλογών του Επιμελητηρίου Σερρών, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμελείς Σέρρες”, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Θέλω εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω και τους 900 Σερραίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που στήριξαν εμπράκτως τον αγώνα μας και ψήφισαν ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ στις εκλογές που χθες Κυριακή 03/12/2017 έλαβαν τέλος.
Χαίρομαι που με το λόγο, το πρόγραμμά μας και τις διά ζώσης επαφές μας ήρθαν κοντά μας , μας εμπιστεύτηκαν και πείστηκαν ότι είμαστε μια «ανεξάρτητη και υγιής επιμελητηριακή ομάδα» με σαφείς θέσεις και δημοκρατικότητα.

- Διαφήμιση -

Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για τον ΜΟΝΤΕΡΝΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΕΝΤΙΜΟ και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ αγώνα που έδωσα μαζί με όλους ανεξαιρέτως του υποψηφίους του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. Στο λιγοστό χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας καταφέραμε και πετύχαμε πάρα πολλά και έχω την αίσθηση ότι αν υπήρχε περισσότερος χρόνος για εμάς θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει ακόμη περισσότερα.
Επιπλέον, νιώθω όμορφα που ως επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ κρατήσαμε το επίπεδο ψηλά κατά τον προεκλογικό αγώνα δίχως να καταφύγουμε σε ύβρεις και αναίτιες εντάσεις.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ν.ΣΕΡΡΩΝ για τη νίκη της, καλή τύχη στη θητεία της και δηλώνω για (πολλοστή φορά) ότι είμαστε εδώ για να συνεργήσουμε και να συνεργαστούμε με τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών (αν και εφόσον το επιθυμεί).
Άλλωστε, είναι κάτι που πολλάκις και εμφατικά είχαμε δηλώσει και ζητήσει και κατά την προεκλογική περίοδο, μολονότι η άλλη παράταξη ουδέποτε ανταποκρίθηκε.

Κλείνοντας, θέλω να υπογραμμίσω ότι η μόνη δεξαμενή από την οποία άντλησε δύναμη και παρουσία ο επιμελητηριακός συνδυασμός ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ήταν ο επαγγελματικός και επιχειρηματικός κόσμος του Νομού Σερρών (και κανένας άλλος) και σε αυτόν τον κόσμο θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξε.”

Με εκτίμηση, Βασίλης Καλαϊτζίδης
Επικεφαλής συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.