Ομαλά κύλησε η πρώτη μέρα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Σερρών

619
ΕΒΕΣ Εκλογές
- Διαφήμιση -

Πρώτη μέρα σήμερα των εκλογών στο Επιμελητήριο Σερρών, με τις κάλπες να ανοίγουν στις 9 το πρωί και με σχετικά ήπια ροή ψηφοφόρων. Από νωρίς οι υποψήφιοι των 2 συνδυασμών βρίσκονταν στην είσοδο του Επιμελητηρίου, ενώ οι επικεφαλής, κύριοι Μέγκλας και Καλαϊτζίδης άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα γύρω στις 12 το μεσημέρι, δηλώνοντας και οι δύο αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και καλώντας τους επαγγελματίες, να συμμετέχουν στις επιμελητηριακές εκλογές.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Μέγκλας δήλωσε:Είμαστε πολύ καλά οργανωμένοι, δεν υπάρχουν προβλήματα μέχρι στιγμής και νομίζω ότι δεν θα υπάρχουν και στη συνέχεια. Θέλουμε όλοι οι επαγγελματίες και οι 4.480 να έρθουν να ψηφίσουν, για να έχουμε ένα δυνατό Επιμελητήριο, όπου θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλό των επιχειρηματιών, το καλό της οικονομίας του νομού, και το καλό της Ελλάδος. Πάντα είμαι αισιόδοξος, γιατί πιστεύω όταν κάποιος δουλεύει, όταν κάποια ομάδα δουλεύει, αυτή η ομάδα θα αμειφθεί. Οι Σερραίοι επαγγελματίες εκτιμούν τη δουλειά μας και θα μας ψηφίσουν.”

- Διαφήμιση -

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμελείς Σέρρες” κ.Βασίλης Καλαϊτζίδης δήλωσε:Άσκησα και εγώ το εκλογικό μου δικαίωμα σε μια εκλογική διαδικασία όπου όλα κυλούν ομαλά. Δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Όσο περισσότερα μέλη του Επιμελητηρίου έρθουν και ψηφίσουν, τόσο πιο ισχυρό θα γίνει το Επιμελητήριο μας. Και μία έκκληση προς τους υποψηφίους, να κρατήσουμε ένα πολύ καλό επίπεδο όπως μέχρι στιγμής κρατάμε, να μην ενοχλούμε τους ανθρώπους που έρχονται να ψηφίσουν. Την Κυριακή αναμένεται ο μεγαλύτερος όγκος των ψηφοφόρων φοβάμαι ότι θα συναντήσουμε δυσκολίες στη διαδικασία. Είμαι γενικά αισιόδοξος για το αποτέλεσμα και την αισιοδοξία μου αυτή την αντλώ, από τις επαφές που είχα με όλους τους επαγγελματίες, όλων των κλάδων.”

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του κ. Οδυσσέα Ευφραιμίδη, μέλους της εκλογικής επιτροπής, ο οποίος δήλωσε πως η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά την πρώτη μέρα, υπενθυμίζοντας, πως οι ψηφοφόροι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους και πως οι κάλπες θα είναι ανοικτές Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.