Επιδείξεις Ιππασίας στο ΚΕΘΙΣ στις 3/12

ΚΕΘΙΣ Αφίσα Ιππασία Σέρρες
- Διαφήμιση -

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και σας προσκαλεί στις επιδείξεις ιππασίας που διοργανώνει στις 3 Δεκεμβρίου στις 11:30π.μ στο ΚΕ.Θ.Ι.Σ. στο Ν. Σκοπό.

Γιορτάζουμε ΟΛΟΙ μαζί και δίνουμε το μήνυμα “ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ”. Γιατί ΟΛΟΙ έχουμε δικαίωμα στη ζωή και την κοινωνική ενσωμάτωση!!!

- Διαφήμιση -

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία, όλοι οι συνεργάτες του ΚΕΘΙΣ περιμένουν την Κυριακή για να υποδεχθούν στις εγκαταστάσεις του κέντρου μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο θέαμα, αλλά και να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα.

Επίσης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών, στις 18.00, ζωντανεύει το παραμύθι της “Ευτυχίας”.
Το βιβλίο της Βούλας Γιαγκάζογλου Παπούδα “΄Ενα αστέρι για την Ευτυχία”,  από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, σε μαύρο θέατρο, με κούκλες του Κυριάκου Θεοδωρίδη και μουσική του Γιώργου Ταπέ. Ένα θέαμα, πολύ διαφορετικό, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ειδικό δημοτικό σχολείο Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.