Δωρεάν κάδοι κομποστοποίησης σε μονοκατοικίες του Δ.Σερρών

κομποστοποίηση Δ.Σερρών
- Διαφήμιση -

Προκειμένου η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Σερρών να προγραμματίσει την ένταξη νέων δράσεων στο Ε.Σ.Π.Α., σχεδιάζεται να διανεμηθούν σε δημότες που διαθέτουν κατοικία με κήπο τόσο στην πόλη όσο και στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες, νέοι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης, με στόχο αφ’ ενός την μείωση των οικιακών απορριμμάτων που οδηγούνται στους πράσινους κάδους και αφετέρου την μετατροπή των οργανικών απορριμμάτων σε λίπασμα.

Η Οικιακή Κομποστοποίηση αποτελεί μια απλή, εύκολα εφαρμόσιμη και οικονομική λύση για την διαχείριση των φυτικών υπολειμμάτων κήπων και νοικοκυριών από όλους τους δημότες.

- Διαφήμιση -

Γι’ αυτό το λόγο, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες οι οποίοι:

  •  διαθέτουν μονοκατοικία με ιδιόκτητη αυλή,
  • έχουν οικογένειες τριών – τεσσάρων ατόμων,
  • διαθέτουν κήπο, ενδιαφέρον για κηπουρική, και θα ήθελαν να προμηθευτούν κάδο οικιακής κομποστοποίησης, να καταθέτουν αίτηση:

1. Στο Γραφείο Καθημερινότητας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών, διεύθυνση Κωνσταντίνου Καραμανλή 1, τηλ. 23213-50156 & 23213-50173 ή
2. Τηλεφωνικά στο 23210-36170, ή
3. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση kathariotita@serres.gr Ηλεκτρονική διεύθυνση.
Περισσότερες πληροφορίες, αίτηση και συνοπτικό οδηγό οικιακής κομποστοποίησης
στην Ηλεκτρονική διεύθυνση www.serres.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.