Τα αποτελέσματα στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Καρίπογλου Εισαγγελία Σερρών Ροδόπολη Καρίπογλου Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών
- Διαφήμιση -

Τα αποτελέσματα από τις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, έδωσε σήμερα σε συνέντευξη στο Serrespost.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Καρίπογλου ο οποίος και επανεξελέγη.
Εγγεγραμμένοι 350
Ψήφισαν 298
Ακυρα 2 –  λευκά 10
Ελαβαν: Παναγιώτης Καρίπογλου 262  και Γεώργιος Σπυρόπουλος 22.

Ο εκ νέου εκλεγμένος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ερωτηθείς για τα καθήκοντα του αλλά και την θέση του προέδρου θεσμικά, διευκρινίζει: “Είναι ο πρώτος των επιστημονικών συλλόγων σε κάθε πόλη, αυτό άλλωστε προστάζει και το επίσημο πρωτόκολλο. Προηγείται όλων των υπολοίπων φορέων, εκπροσωπεί τον Δικηγορικό Σύλλογο στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, που είναι δευτεροβάθμιο όργανο με σημαντικές αρμοδιότητες, όχι τυπικές, αλλά ουσιαστικές, καθώς η ολομέλεια είναι αυτή που παρεμβαίνει σε σημαντικά θέματα της κοινωνίας. Ο ρόλος του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου είναι ρόλος ουσιαστικός” τονίζει ο κ.Καρίπογλου.

- Διαφήμιση -

Αναφορικά με τα προβλήματα των Σερραίων νομικών ο πρόεδρος δήλωσε: “Τα προβλήματα τα οποία είναι ψηλά στις προτεραιότητες μας είναι, καταρχάς, ότι είμαστε η μόνη πόλη που είμαστε χωρίς Δικαστικό Μέγαρο. Είναι ακατάλληλο, δυσχεραίνει την δουλειά μας, είναι κατασκευής του 1930 και όσες ανακαινίσεις και αν γίνουν, δεν ωφελεί καθώς δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Επίσης, απαράδεκτο κτίριο είναι και το Ειρηνοδικείο Νιγρίτας. Πέρα από τα κτιριακά, υπάρχουν και άλλα ζητήματα, όπως το να δημιουργήσουμε μία καινούργια βιβλιοθήκη και πολλά ακόμη θέματα που θα τα δούμε μέσα στην επόμενη τετραετία”, καταλήγει ο κ.Καρίπογλου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.