Πολιτικές τοποθετήσεις Κ.Καραμανλή για σημαντικά θέματα

483
Συνάντηση Καραμανλή με Μητσοτάκη
- Διαφήμιση -

Ο Κώστας Καραμανλής, βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, σε παρέμβασή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Για τα εσωτερικά προβλήματα της κυβέρνησης:
Ο κ.Τσίπρας συνθλίβεται ανάμεσα στον κ.Καμμένο και τον κ.Φίλη. Ανάμεσα στον κυβερνητικό του εταίρο και την εσωκομματική του αντιπολίτευση. Βόμβες και εσωτερικά πυρά εκτοξεύονται από τον κ.Φίλη, από τον κ.Κυρίτση και από την ομάδα των 53.

- Διαφήμιση -

Για το θέμα της ΠΓΔΜ και τις πρόσφατες δηλώσεις Μπουτάρη:
Το κάθε υπεύθυνο κράτος μπαίνει σε μια διαπραγμάτευση με τις εθνικές του θέσεις. Θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν μπορεί να τα συζητάμε στο πεζοδρόμιο.
Υπάρχουν πρόσωπα σε υπεύθυνες θέσεις δεν δείχνουν την απαραίτητη υπευθυνότητα. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης –και μάλιστα εν μέσω διαπραγμάτευσης- και να αποκαλεί τη γειτονική χώρα «Μακεδονία». Γιατί; Τώρα βρήκε να κάνει τον έξυπνο; Δυστυχώς έδειξε πολύ μεγάλη ανευθυνότητα. Ξέρετε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το είχε πει πολύ ωραία, είχε πει ότι η εντός εισαγωγικών «εξυπνάδα» των Ελλήνων συνήθως εμφανίζεται σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Θα πρότεινα, λοιπόν, λίγη αυτοσυγκράτηση και καλό είναι ο κ.Μπουτάρης να ασχολείται με τα του οίκου του και όχι με θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Για τον προϋπολογισμό:
Βλέπουμε έναν προϋπολογισμό ο οποίος φέρνει νέα μέτρα 1,9 δισ. ευρώ. Και αυτά προστίθενται στα πολλά δισ. μέτρων που έχουν πάρει ο κ.Τσίπρας και ο κ.Καμμένος τα τελευταία τρία χρόνια και ο λογαριασμός έχει πλέον ανέβει στα 15 δισ. Και βλέπουμε και κυνικές δηλώσεις Υπουργών εναντίον της μεσαίας τάξης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα το ΑΕΠ της χώρας δεν θα ήταν 175 δισ. αλλά πάνω από 200 δισ. Άρα, πέρα από τα 15 δισ. μέτρα που έχει πληρώσει όλος ο ελληνικός λαός, έχουμε χάσει και περίπου 30 δισ. του ΑΕΠ μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.