ΕΠΑΝΕΣΕΡ-SEREXPO-DEBATE… πιέζει για απαντήσεις ο κ.Καλαϊτζίδης

Καλαϊτζίδης ΕΒΕΣ Σέρρες
- Διαφήμιση -

Με δελτίο τύπου της Επιμελητηριακής παράταξης “Επιμελείς Σέρρες”, ο επικεφαλής κ.Βασίλης Καλαϊτζίδης πιέζει ώστε να λάβει απαντήσεις σε θέματα που έχει θέσει εδώ και μέρες στην Διοίκηση του ΕΒΕΣ. Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Έξι (6) ημέρες πέρασαν από την πρόταση που υπευθύνως καταθέσαμε για Δημόσια Συζήτηση και Δημόσιο Διάλογο (debate) και δυστυχώς ακόμη η απερχόμενη διοίκηση και ο ίδιος ο συνυποψήφιός μου, Χρήστος Μέγκλας δεν μερίμνησαν να μας απαντήσουν.
Είναι αντιληπτό ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά, μιας και ήδη μπήκαμε στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα πριν από την κρίσιμη στιγμή της κάλπης. Καλούμε εκ νέου την παράταξη «Ανάπτυξη Ν.Σερρών» να πάρει θέση επί της πρότασής μας και να μας απαντήσει, καθώς (όπως είναι εύλογο) θα χρειαστεί και ικανός χρόνος για τις διαδικαστικές και πρακτικές συνθήκες της διεξαγωγής αυτού του Δημόσιου Διαλόγου (debate).
Επισημαίνουμε ξανά και εξίσου εμφατικά ότι είναι σημαντικό οι εκλογείς να φτάσουν στην κάλπη έχοντας την πλέον ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν τη σωστή επιλογή.
Επιπλέον, θέλουμε να ενημερώσουμε άπαντες στις Σέρρες για τις ενέργειές μας αναφορικά με τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης. Δηλαδή, αναμένουμε επίσης απαντήσεις και σε δύο (2) ακόμη κεφαλαιώδη ζητήματα.
Α: Ζητήσαμε εγγράφως και αναμένουμε τον επίσημο Απολογισμό των καταστάσεων χρήσεων των ετών 2014,2015 και 2016 της Επιμελητηριακής Αναπτυξιακής Αστικής Εταιρείας Ν.Σερρών (ΕΠΑΝΕΣΕΡ)
Β: Ζητήσαμε εγγράφως τον επίσημο Απολογισμό με τους αναλυτικούς πίνακες Εσόδων-Εξόδων της 3ης Ser-Expo προκειμένου να λάβουμε γνώση (κι εμείς αλλά και όλοι οι Σερραίοι γενικώς) για το κόστος των συναυλιών και των λοιπών Παράλληλων Εκδηλώσεων της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών (Ser-Expo).

- Διαφήμιση -

Έχουμε την καλή πρόθεση να αναμένουμε για την απάντησή σας και είμαστε της άποψης ότι η Ενημέρωση είναι προς όφελος όλων των πολιτών της κοινωνίας που ζούμε».

Βασίλης Καλαϊτζίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών
Επικεφαλής συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.