Διανομή φρούτων στους μαθητές του Δ.Σερρών

Μερετούδης φρούτα σχολεία Δήμος Σερρών
- Διαφήμιση -

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού Σερρών καθιερώνει την δωρεάν διανομή φρούτων στους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Σερρών.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Μερετουδης, συνεχίζεται το πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει πριν δύο μήνες. “Τότε είχαμε μοιράσει ροδάκινα και τώρα οι υπηρεσίες της Κοινωνικής Πρόνοιας και του Τμήματος Υγείας και σε συνεργασία με διάφορους συνεταιρισμούς ανά την Ελλάδα προσφέρουμε φρούτα κατόπιν συνεννόησης με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Νομού Σερρών”.

- Διαφήμιση -

Η διανομή φρούτων ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα στα δημοτικά, ενώ αυτήν την εβδομάδα, θα συνεχιστεί στα γυμνάσια, λύκεια και στα νηπιαγωγεία. “Τώρα κάνουμε διανομή πορτοκαλιών και στη συνέχεια μανταρινιών, ενώ θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και αχλάδια ή μήλα, ανάλογα με τη διάθεση. Δύο φορές κάθε μήνα θα γίνεται η διανομή στους μαθητές και είναι σημαντικό να μάθουν τα παιδιά, την αξία των φρούτων και την αναγκαιότητα να τα εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή”, δήλωσε ο κ.Μερετούδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.