Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Τάσος Χατζηβασιλείου

1091
Αναστασιάδης Κύπρος Χατζηβασιλείου
- Διαφήμιση -
Τη στρατηγική, τις δύσκολες αποφάσεις, τους στόχους που τέθηκαν εξ αρχής για την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά και τις προκλήσεις που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Κύπρος στον τομέα της οικονομίας, ανέλυσε σε ομιλία του στην εκδήλωση του οργανισμού διαΝΕΟσις την Πέμπτη στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στην εκδήλωση που έφερε τον τίτλο «Η Κύπρος μετά την κρίση» και πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, ο Κύπριος Πρόεδρος τόνισε ότι η συλλογική προσπάθεια της Κυπριακής Κυβέρνησης, πολιτικών δυνάμεων, συνδικαλιστικών και εργοδοτικών οργανώσεων και ιδιαίτερα η στάση του κυπριακού λαού, οδήγησαν και πάλι τη χώρα σε πορεία ανάπτυξης.

Ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης παρέθεσε στοιχεία που καταδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία ευρίσκετο το κράτος και ο τραπεζικός τομέας κατά την ανάληψη της εξουσίας το 2013, ενώ αναφερόμενος στο Κυπριακό επισήμανε ότι πέραν των εμφανών πλεονεκτημάτων για το σύνολο του κυπριακού λαού, μια λύση στο πρόβλημα θα ενισχύσει το ρόλο της χώρας ως παροχέας ασφάλειας σε μία από τις πλέον ταραχώδεις περιοχές του κόσμου, εμβαθύνοντας παράλληλα τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας και τη συνολική αρχιτεκτονική σταθερότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Διαφήμιση -

Φωτογραφία με κείμενο: “Η Ελλάδα μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κύπρου που κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση και να βρεθεί ξανά στην όχθη της ανάπτυξης”, φιλοξενεί στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Σερραίος Αν. Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Ν.Δ., Τάσος Χατζηβασιλείου, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.