Βράβευση του Δικηγορικού Συλλόγου από τον Δ.Σερρών

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης βράβευσε τον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών για τη νομική του συνδρομή στο θέμα των στρατοπέδων του Δήμου Σερρών.

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου απένειμε πλακέτα στον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών για την αυθόρμητη νομική συνδρομή του στο θέμα των στρατοπέδων του Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος ευχαριστώντας τον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλο το Δικηγορικό Σύλλογο, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο είπε τα εξής:
“Έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι από μόνοι σας χωρίς να σας το ζητήσουμε προθυμοποιηθήκατε να προσφέρετε τη νομική σας υποστήριξη στο σημαντικό θέμα των στρατοπέδων του Δήμου Σερρών.
Τέτοιες πρωτοβουλίες στέλνουν στην τοπική μας κοινωνία το μήνυμα της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον τόπο μας. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.