Νέο βιβλίο: Μ.Μαυρογιάννη – “Έρωτας και Θάνατος”

1032
- Διαφήμιση -

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ και η ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ (Κ.Ε.ΔΗ.Σ) διοργανώνουν, τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα, παρουσίαση του νέου βιβλίου της βραβευμένης συγγραφέως κ. Μίκας Μαυρογιάννη, με τίτλο «Έρωτας και Θάνατος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ, Εθνικής Αντίστασης 33, Σέρρες.

- Διαφήμιση -

Η νέα καταιγιστική περιπέτεια της Μίκας Μαυρογιάννη «Έρωτας και Θάνατος» από τις Eκδόσεις Όστρια κυκλοφορεί επίσημα από τις 11 Οκτωβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας & του εξωτερικού ένα χρόνο μετά τη φρενήρη πορεία του μυθιστορήματος «Έρωτας στη Νεροσπηλιά» το οποίο διαδραματίζεται στο μυθικό βουνό των Τιτάνων, την Όθρυ, την πόλη του Αλμυρού & του Βόλου και έχει μεταφραστεί στην Αγγλική γλώσσα. Η συγγραφέας Μίκα Μαυρογιάννη, επιστρέφει με σκοπό να ταράξει εκ νέου τα λογοτεχνικά ύδατα με τη συνέχεια της ιστορίας της, στο νέο της μυθιστόρημα «Έρωτας και Θάνατος».
Με την ίδια καταιγιστική γραφή, αλλά με βαθύτερη κατανόηση των ανθρώπινων αδυναμιών και ενστίκτων, υπογράφει ακόμα ένα απολαυστικό βιβλίο. Αντλεί στοιχεία από αληθινά περιστατικά και γεγονότα, από ιστορίες που άκουσε, αλλά και βίωσε η ίδια.

Το βιβλίο χαρακτηρίζεται ως ιδιοφυές μυθιστόρημα και στοχαστικό ψυχογράφημα καθώς είναι ένα βιβλίο που μιλάει για επίκαιρα ζητήματα: την οικογένεια, την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, την ιστορία ενός άκληρου αντρόγυνου που βρίσκει στην αυλή του ένα μωρό και το υιοθετεί, ενώ αργότερα εκδηλώνεται η πάθησή του με διάφορες κινητικές διαταραχές, σπαστικότητα, δυσκαμψία που συνοδεύεται από διανοητική καθυστέρηση. Επίσης, μιλάει για τα κυκλώματα της νύχτας αλλά και για έναν κεραυνοβόλο έρωτα οδοστρωτήρα, που ισοπέδωσε, χάραξε και γάζωσε κάθε κύτταρο του ήρωα Ορέστη κάνοντάς τον να συγκεντρώνει όλη τη ζωή του σε ένα γυναικείο όνομα.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει, η κ. Βούλα Ιωαννίδου, Διευθύντρια της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

♦ Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Ο κ. Χρήστος Τούβε, Συγγραφέας
Ο κ. Χρήστος Φραντζανάς, Δημοσιογράφος – Ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού περιοδικού I-Pen
και η Συγγραφέας, κ. Μίκα Μαυρογιάννη.

♦ Απόσπασμα του βιβλίου θα αποδοθεί δραματουργικά,
από τον Ηθοποιό – Σκηνοθέτη κ. Ιωάννη Κυφωνίδη
και την κ. Μάγδα Κωνσταντινίδου, Performer.

♦ Συντονισμός – Παρουσίαση:
κ. Φανή Ασπογαλή, Δημοσιογράφος.

♦ Μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.)

 

♦ Μέγας Χορηγός:
Βέρρος Οικονομικοι Σύμβουλοι Σέρρες

♦ Χορηγός επικοινωνίας:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.