“Επιμελείς Σέρρες” – Επισκέψεις στην αγορά και στην ΒΙ.ΠΕ

Καλαϊτζίδης Σέρρες ΕΒΕΣ Εκλογές
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους Φορείς των Σερρών, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες», επισκέφθηκε επιχειρήσεις της περιοχής των Σερρών, της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙΠΕ) αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Βισαλτίας.

Ο κ.Καλαϊτζίδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων και είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους. Μιλώντας με τους ίδιους τους Σερραίους επιχειρηματίες, άκουσε τους προβληματισμούς τους, αναφορικά με τις δυσλειτουργίες του κράτους και τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτές, τόσο για τους ίδιους, όσο και για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

- Διαφήμιση -

«Εν έτει 2017 και η Πολιτεία εξακολουθεί να βλέπει τον επιχειρηματία με καχυποψία. Αντί να ανοίγονται δρόμοι, μπαίνουν εμπόδια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για την περιοχή μας και να συνεργαστούμε, γιατί μόνο μέσα από κοινές προσπάθειες μπορούν τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες», Βασίλης Καλαϊτζίδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.