Κεντροαριστερά: Τα αποτελέσματα στις Σέρρες ανά Δήμο

840
εκλογές Κεντροαριστερά Σέρρες
- Διαφήμιση -

Η Φώφη Γεννηματά είναι η μεγάλη νικήτρια και του β΄γύρου των εκλογών στην κεντροαριστερά. Αναλυτικά και ανά Δήμο οι ψήφοι που πήρε στο Ν.Σερρών.

- Διαφήμιση -

Στελέχη και φίλοι του κινήματος εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την ικανοποίησή τους για την μεγάλη συμμετοχή των ψηφοφόρων και έστειλαν μηνύματα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση.

Τόσιος Πασχάλης ΠΑΣΟΚ Σέρρες Εκλογές Εκδότης Εφημερίδα

Δήλωση Πασχάλη Τόσιου – Μέλους Εθνικού Συμβουλίου Κινήματος
Οι προοδευτικοί πολίτες με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής και της προοδευτικής παράταξης .Μια απάντηση σε όσους συστηματικά τα τελευταία χρόνια, υπηρετώντας ακροδεξιές αντιλήψεις και συγκεκριμένα συμφέροντα επιδίωξαν και επιδιώκουν να απαξιώσουν τη συνεισφορά της Παράταξής μας στην πορεία της χώρας.
Η ψυχη της Παράταξης, είναι αυτή η συμμετοχή των πολιτών, εντολή και παρακαταθήκη για όλους μας, με πρώτη τη Φώφη Γεννηματά. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όλοι μαζί Θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα ώστε να φέρουμε στη χώρα τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα.
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους έφεραν το οργανωτικό βάρος της προσπάθειας, σε όλους τους υποψήφιους και την αδιαμφισβήτητη νικήτρια Φώφη Γεννηματά.
Καλή μας δουλειά.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.