Β.Καλαϊτζίδης: Επαφές στη Σιντική, επίσκεψη στον ΟΑΕΔ

Καλαϊτζίδης
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη στον ΟΑΕΔ Σερρών πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης. Ο κ.Καλαϊτζίδης ενημερώθηκε αρμοδίως για την ανεργία στο Ν.Σερρών και για τις δράσεις του ΟΑΕΔ για τη στήριξη των ανέργων. Στο τέλος της επίσκεψης ο επικεφαλής της παράταξης «Επιμελείς Σέρρες», δήλωσε τα εξής : «Η ανεργία είναι δυστυχώς η μάστιγα της κοινωνίας σήμερα. Πλήττει κυρίως τους νέους ανθρώπους και τις γυναίκες, αν και τα τελευταία χρόνια επηρεάζει και εργαζόμενους που βρίσκονται κοντά στο όριο της συνταξιοδότησης και είναι άρα περισσότερο ευάλωτοι. Ως αυριανή διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών θα μοχθήσουμε ώστε να εξευρεθούν νέες θέσεις εργασίας, είναι προτεραιότητά μας».

Καλαϊτζίδης
Κατόπιν, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης επισκέφθηκε το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, Μακάριο , τον οποίο και συνεχάρη για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Σιδηροκάστρου σε ιδιαίτερα δύσκολα καιρούς.

- Διαφήμιση -

Καλαϊτζίδης

Αμέσως μετά, ο κ.Καλαϊτζίδης μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης του Σιδηροκάστρου, έδρας του δήμου Σιντικής, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Δήμαρχο, Φώτη Δομουχτσίδη. Στη συνάντηση αυτή παρίσταντο και οι υποψήφιοι της παράταξης «Επιμελείς Σέρρες» που προέρχονται από την εν λόγω περιοχή.

Καλαϊτζίδης
Στις 3 μετά το μεσημέρι, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό και παρουσίασε στους Σερραίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την επόμενη ημέρα στο Επιμελητήριο Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.