33ος Γύρος των Σερρών (ΦΩΤΟ)

Γύρος των Σερρών Σέρρες 2017
- Διαφήμιση -

Διοργανώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία από το Δήμο Σερρών ο 33ος «ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ». Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας, μικροί και μεγάλοι, αθλητές ή απλοί πολίτες συμμετείχαν μαζικά, με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Παιδιά με αναπηρία, παιδιά Δημοτικού με τους γονείς, αθλητές με τους Συλλόγους τους και εκατοντάδες πολίτες, συμμετείχαν στον μακροβιότερο θεσμό του Δήμου Σερρών, με σύνθημα “ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΙΑ”, “ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ”.

- Διαφήμιση -

Με τη βεβαιότητα πως ο αθλητισμός μπορεί να εγγυηθεί μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους δόθηκε η εκκίνηση από τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, στη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού για την πόλη μας.

Στην διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις, από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης, αλλά και από την UNESCO Σερρών που συνέλεξε παλιά και χρησιμοποιημένα αθλητικά υποδήματα στο πλαίσιο της καμπάνιας υπέρ των μεταναστών, «Άστα να τρέξουν ξανά στον 33ο Γύρο των Σερρών».

Το παρών έδωσε για μια ακόμη χρονιά και η εταιρεία ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, η οποία όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Μυλωνάκης, είναι και θα είναι πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία, στηρίζοντας σημαντικές δράσεις όπως ο “Γύρος των Σερρών”. Επίσης, στον χώρο ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια, συνεργάτες της επιχείρησης “Βέρρος Κωνσταντίνος – Υπηρεσίες Οργάνωσης Εκδηλώσεων”, αναδόχου της διοργάνωσης.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές των δρόμων, ενώ αναμνηστικό δίπλωμα πήραν όλοι όσοι συμμετείχαν στον 33ο Γύρο της πόλης των Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.