Το 9ο OTS Forum είναι γεγονός!

1305
- Διαφήμιση -

Ξεκίνησε στις 16 και ολοκληρώνεται στις 18 Νοεμβρίου το 9ο OTS Forum το οποίο πραγματοποιείται στην Παραλία Κατερίνης. Ένα τριήμερο Συνέδριο με επίκεντρο τη Δημόσια Διοίκηση. Σκοπός του, είναι η ανάδειξη των καλών πρακτικών, η μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειριών, η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών.

Με πληθώρα εισηγήσεων και workshops καλύπτονται τρεις βασικοί άξονες θεματολογίας:

- Διαφήμιση -

  • Νομοθεσία/Θεσμικό Πλαίσιο
  • Καλές Πρακτικές
  • Θέματα Οργάνωσης.

Το OTS Forum αποτελεί την κορύφωση των εκπαιδευτικών δράσεων της εταιρείας OTS και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τον μεγάλο αριθμό συμμετοχής Στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης.

Ανάμεσα στους Εισηγητές, ο Δρ. Νικόλαος Σαφαρίκας, Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Σερρών πραγματοποίησε εισήγηση με τίτλο: «Ενέργεια & ΔΕΥΑ: Η περίπτωση της ΔΕΥΑ Σερρών».

ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΔΕΥΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ο κος Σπύρου Στυλιανός, Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Σερρών πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα: «Δράσεις και Τεχνικές της ΔΕΥΑ Σερρών, για την ορθολογική διαχείριση του πόσιμου νερού»

Τις εργασίες του 9ου OTS Forum, παρακολούθησαν, στελέχη Δημοσίων Φορέων από τις Σέρρες, μεταξύ των οποίων η Δ/ντρια της ΚΕΔΗΣ κα Παρασκευή Ιωαννίδου, η Δ/ντρια του ΟΠΑΚΠΑ κα Αναστασία Σουργκούνη και η κα Αθηνα Αδαμίδου Υπ. Τμήματος Προμηθειών της ΚΕΔΗΣ. Το παρών, όπως κάθε χρόνο έδωσαν επίσης ο Οικονομολόγος κος Βέρρος Κωνσταντίνος και η κα Αλεξάνδρα Φωτούδη Λογίστρια και συνεργάτης της επιχείρησης “Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων Βέρρος Κωνσταντίνος”.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.