Δήλωση Μ. Τζελέπη για το Πολυτεχνείο

859
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΕΤΕΙΟΣ
- Διαφήμιση -

Με αφορμή την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο Βουλευτής Σερρών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μιχάλης Τζελέπης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι μία από τις φωτεινότερες στιγμές της πρόσφατης, ελληνικής ιστορίας. Δεν είναι απλά μία επέτειος αλλά σημείο ιστορικής αναφοράς του κοινού αγώνα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας για«Εθνική Κυριαρχία», «Αξιοπρέπεια», «Ελευθερία», «Δημοκρατία», «Οικονομική Αυτονομία» όπως επίσης και ένα διαχρονικό σύμβολο αντίστασης και αγώνα…

- Διαφήμιση -

Το κυρίαρχο σύνθημα «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και απαιτεί με τη συνέργεια όλων των δυνάμεων της χώρας να πολεμήσουμε την φτώχεια, τους αποκλεισμούς, την οικονομική δυσπραγία, την πολιτισμική και κοινωνική κρίση που καθηλώνουν την χώρα μας σε στασιμότητα.

Η σημερινή επέτειος στέλνει μήνυμα Δημοκρατίας και ενότητας προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες: «όλοι μαζί μπορούμε να καταστήσουμε την Ελλάδα ένα κράτος σύγχρονο, αξιοκρατικό, ανεπτυγμένο με σαφές ευρωπαϊκό πρόσημο». Αυτή η θέση αξίζει στην Ελλάδα και αυτήν οφείλουμε να κληροδοτήσουμε στην νέα γενιά.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.