Ο Δήμος Σερρών στην 33η Philoxenia

- Διαφήμιση -

Για μία ακόμη χρονιά, οι Σέρρες και ο Δήμος, στην κορυφαία τουριστική διοργάνωση της χώρας, στην 33η Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το περασμένο τριήμερο 10-12 του μήνα.

Ειδικότερα, η Σερραϊκή παρουσία, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προσέλκυσε επισκέπτες κι ανθρώπους του χώρου του τουρισμού, ενώ ο αρμόδιος εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, είχε επαφές με παράγοντες και tours operators από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

- Διαφήμιση -

Να σημειωθεί ότι η 33η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia, πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού,Hotelia. Πρόκειται για το πιο σημαντικό εκθεσιακό “τουριστικό δίδυμο” της χώρας το οποίο κατέγραψε άνοδο 10% φέτος των εκθεσιακών συμμετοχών και αναβαθμισμένη εικόνα, τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά.

Στην 33η Philoxenia εκπροσωπήθηκε όλη η τουριστική Ελλάδα, καθώς φέτος συμμετείχαν και οι 13 Περιφέρειες, αλλά και πολλοί τουριστικοί Δήμοι. Η Έκθεση τέθηκε υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού, και Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του ΕΟΤ και των μεγάλων φορέων του τουρισμού (ΣΕΤΕ, ΗΑΤΤΑ, ΠΟΞ και ΞΕΕ. Επισημαίνεται ότι η ξένη παρουσία ήταν ενισχυμένη, με άμεσες συμμετοχές από Τουρκία, Κύπρο, Αίγυπτο, Αυστρία, Ρωσία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Πολωνία, Λουξεμβούργο, Τσεχία, Σλοβακία, Περού, Φιλιππίνες και Ινδονησία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.