Εκατοντάδες θύματα από το «κανόνι» των αδελφών Κανάκα

451
ΚΑΝΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΕΗ
- Διαφήμιση -

Απρόβλεπτες έως και τραγικές διαστάσεις παίρνει η αθέτηση πληρωμών της εταιρείας εμπορίας ρυζιού και οσπρίων των αδελφών Κανάκα, που δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια στη Χαλάστρα και σε άλλες αγροτικές περιοχές της Μακεδονίας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εκατοντάδες ρυζοπαραγωγούς που παραμένουν απλήρωτοι την τελευταία διετία και με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα η κατάσταση για την εμπορική εταιρεία μοιάζει μη αναστρέψιμη. Στα «θύματα» της εν λόγω επιχείρησης περιλαμβάνονται 2-3 ονόματα μεγάλων ρυζοκαλλιεργητών της Χαλάστρας οι οποίοι έχουν να λαμβάνουν ποσά της τάξεως των 500.000 ευρώ και άνω, ενώ εκατοντάδες είναι οι μικρότεροι παραγωγοί με απαιτήσεις των 30 και 40.000 ευρώ.

- Διαφήμιση -

Εν τω μεταξύ, οι τελευταίες πληροφορίες του AgroNews αναφέρουν ότι εισαγγελική παρέμβαση για να επισπευσθεί η εκδίκαση των μηνύσεων που έχουν κατατεθεί σε αστικό και ποινικό επίπεδο κατά της εταιρείας «Κανάκας», για αθέτηση πληρωμών…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.