Δ.Σερρών – Κατέθεσε αγωγή κατά του ΤΕΘΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΕΡΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΓΩΓΗ ΤΕΘΑ
- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατέθεσε σήμερα, νωρίς το πρωί, με τη συνδρομή του κ. Κράγια Μιχαήλ, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών, προτάσεις για την αγωγή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) κατά του Δήμου Σερρών.

Επίσης ο Δήμος Σερρών με τη συνδρομή του δικηγόρου Σερρών κ. Παρασκευιώτη Αλέξανδρου, κατέθεσε αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας (ΣτΕ) για αθέτηση συμφωνίας, σχετικά με τα στρατόπεδα του Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια, ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Δικηγορικό Σύλλογο για την βοήθειά τους προς το Δήμο Σερρών, δήλωσε τα εξής:
Δυστυχώς η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) δεν σεβάστηκε την συμφωνία, παρά την δέσμευση του Υπουργού κ. Πάνου Καμμένου ότι η συμφωνία θα ισχύσει. Μάλιστα όχι μόνο δεν τη σεβάστηκε, αλλά οδηγεί το Δήμο Σερρών στα δικαστήρια και διεκδικεί και την περιουσία του Δήμου.
Με τις ενέργειές του, το ΥΠΕΘΑ, δυστυχώς μας αναγκάζει να οδηγηθούμε στα δικαστήρια και η ευθύνη της δικαστικής μας εμπλοκής, ανήκει αποκλειστικά και μόνο, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας”.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.