Μόνιμες θέσεις σε ΕΥΔΑΠ, ΟΑΕΔ, ΕΛΤΑ

Εργασία Ξεκίνησε Κοινωφελής Ατήσεις
- Διαφήμιση -

Προσλήψεις στο Δημόσιο και μάλιστα άμεσα πραγματοποιεί η κυβέρνηση με τους διαγωνισμούς να ξεκινούν μέσα στο επόμενο διάστημα σε ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΟΑΕΔ, αλλά και στο υπουργείο Πολιτισμού και διάφορους άλλους φορείς.

Οι προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ
Οι θέσεις έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. της εταιρείας και α φορά στις ειδικότητες
ΠΕ Διοικητικοί 5
ΠΕ Οικονομικοί 15
ΠΕ Στατιστικοί 1
ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές 5
ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί 2
ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 20
ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1
ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 7
ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 2
ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 12
ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1
ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 3
ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 3
ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 2
ΤΕ Προγραμματιστές 3
ΤΕ Διοικητικοί 2
ΤΕ Οικονομικοί 15
ΔΕ Μηχανολόγοι 15
ΔΕ Τεχνίτες Αυτοκινήτων 3
ΔΕ Δομικών Έργων 12
ΔΕ Οδηγοί Γ Κατηγορίας 20
ΔΕ Οδηγοί ΓΔ Κατηγορίας 5
ΔΕ Γραμματείς 5
ΔΕ Καταμετρητές 25
ΔΕ Φύλακες 20
ΔΕ Προσωπικό Η/Υ 2
ΥΕ Εργάτες 75
ΥΕ Αποθηκάριοι 5

- Διαφήμιση -

Οι προσλήψεις στα ΕΛ.ΤΑ.
Τα ΕΛΤΑ θα προχωρήσουν σε 510 προσλήψεις. Μέσω του ΑΣΕΠ τα ταχυδρομεία αυτή τη φορά θα προχωρήσουν σε πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων καθώς η κάλυψη των κενών με εποχικούς δεν επαρκεί.

Τα αρμόδια στελέχη της ανεξάρτητης αρχής επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού ο οποίος ουσιαστικά βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την προκήρυξή του.

Τα προσόντα
ΔΕ Διανομέων – Ταχυδρόμων:
Οποιοδήποτε πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανεξαρτήτως ειδικότητας. Για την ειδικότητα των διανομέων απαιτείται επίσης δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α’ εκτός του μοτοποδηλάτου.

ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης:
Δίπλωμα ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας του χρηματοπιστωτικών ή διοικητικών υπηρεσιών ή πτυχίο Β κύκλου ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο Πολυκλαδικού Λυκείου ή ΤΕΛ ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου.

Οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ
Ο ΟΑΕΔ θα κάνει συνολικά 360 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων. Οι νέοι εργαζόμενοι θα καταλάβουν θέσεις συμβούλων εταιρειών και ανέργων στα υποκαταστήματα του οργανισμού.

Για τις θέσεις ΠΕ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο:
Αστικής και περιφερειακής Ανάπτυξης ή Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών και Πολιτικών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων, ή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ή Λογιστικής Χρηματοοικονομικής και Ποσοτικής Ανάλυσης ή Οικονομικής Επ[ιστήμης ή Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού ή Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης ή Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης και Στατιστικής ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Αναλογιστικών -Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών ή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οργάνωσης και Διοίκησης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν επίσης απόδειξη γνώσης χειρισμού Η/Υ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.