Επαφές Β.Καλαϊτζίδη με Δημάρχους και Φορείς

Καλαϊτζίδης Δουβίτσα ΕΒΕΣ Νιγρίτα
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη στη Δήμαρχο Βισαλτίας, Αγνή Δουβίτσα πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης (14/11/2017) ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης.
Η συνάντηση του κ.Καλαϊτζίδη με τη Δήμαρχο έγινε στις 10:30 το πρωί στο γραφείο της κυρίας Δουβίτσα στη Νιγρίτα.

«Η συζήτηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας και κράτησε για περισσότερη από μία ώρα καταδεικνύει ότι υπάρχουν πάρα πολλά που έχουμε να βάλουμε στο στρογγυλό τραπέζι με τους αυτοδιοικητικούς του Νομού μας. Είναι ακόμη ένα δείγμα της κακής και εσφαλμένης τακτικής που ακολούθησε η απερχόμενη διοίκηση, η οποία κατά τα φαινόμενα δεν αισθανόταν ως ένα ενιαίο τμήμα όλο το Νομό Σερρών αλλά προτίμησε την «αυστηρή αστικοποίηση του Επιμελητηρίου Σερρών», τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες», Βασίλης Καλαϊτζίδης.

- Διαφήμιση -

Η Δήμαρχος Βισαλτίας με τη σειρά της ευχαρίστησε τον κ.Καλαϊτζίδη για την επίσκεψη και την ουσιαστική συζήτηση που είχαν και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον εναπομείναντα προεκλογικό του αγώνα.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης επισκέφτηκε στις Σέρρες την επιχείρηση «ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ» των Αδερφών Παναγιώτου ενώ λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι μετέβη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «ΓΑΤΙΔΗΣ», όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τοι ιδιοκτήτη της εταιρείας, Γιώργο Γατίδη.

«Ολοκληρώνοντας αυτόν τον πρώτο κύκλο των περιοδειών μας, δηλώνω ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση που έχουμε ως συνδυασμός και από την απήχηση των θέσεων μας. Η επαφή μας με τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες της περιοχής, είναι καθημερινή και άκρως αποδοτική. Εμείς μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους επαγγελματίες και μπορούμε να πάμε εκεί, οπού ο απερχόμενος Πρόεδρος δεν τολμάει καν να περάσει! Είμαστε κοντά στις εταιρείες και τις επιχειρήσεις, που για 6 ολόκληρα χρόνια η απερχόμενη διοίκηση είχε εγκαταλείψει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καλαϊτζίδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.