Στο 3-3 ο Πανσερραϊκός με τον Απόλλωνα

μεταγραφές
- Διαφήμιση -

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία για τον Πανσερραϊκό εμφανίστηκε ο Περικλής Αμανατίδης κάνοντας λόγο για μεμονωμένα λάθη που οδήγησαν σε αυτή και σημείωσε πως η ομάδα πρέπει να στηριχθεί ψυχολογικά και να κερδίζει τέτοια ματς όταν είναι τόσο καλή όσο σήμερα.

«Δυστυχώς μεμονωμένα λάθη δεν μας επιτρέπουν σήμερα να έχουμε πάρει τη νίκη και τους τρεις πόντους, παρά την καθολική υπεροχή. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το βαθμό επειδή ήμουν στο παιχνίδι. Αν το άκουγα από το ραδιόφωνο σαν σκορ θα έλεγα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά θεωρώ όχι θετικό αποτέλεσμα οποιαδήποτε ισοπαλία εντός έδρας. Αν μία ομάδα έπρεπε να λυπάται σήμερα είναι η δική μας και αυτό γίνεται. Μετά από ένα πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο όπου ο Απόλλων μπήκε καλύτερα, ισορροπήσαμε, πετυχάμε ένα πολύ ωραίο γκολ προϊόν συνεργασίας και δείξαμε ότι είχαμε θέληση για τη νίκη.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι σίγουρα θα βρούμε χώρους για να απλώσουμε το σκορ όπως και έγινε. Βάζουμε και το 2-0 και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κουμπώσει επάνω μας, νομίζω ότι τρώμε ένα κρύο γκολ από φάουλ που εκτελέστηκε με γέμισμα και από μία κεφαλιά που δεν έβλεπε καν ο παίκτης. Ήταν πολύ άδικο αλλά οι παίκτες βρήκαν τη δύναμη, ξαναβγήκαν μπροστά, πέτυχαν το 3-1 και με μία ορμή που είχαμε χάνουμε και μία ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Γκούρτσα. Χωρίς να υπάρχει λόγο ο Απόλλων ξαναμπαίνει στο παιχνίδι από μία αψυχολόγητη ενέργεια και η ομάδα χωρίς να είναι κακή ψυχολογικά μπαίνει σε ένα περίεργο τρυπάκι. Όταν δεν υπάρχει 100% συγκέντρωση και δεν είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις, ακόμη και ένας κρίκος φτάνει για να σπάσει η αλυσίδα. Δυστυχώς δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ και κάπου εκεί έμεινε η λύπη, γιατί στο τέλος οι φάσεις που έβγαλαν οι παίκτες έβγαζαν ένα γιατί, παρότι το παιχνίδι έπαιζε ακόμη.

Είναι ένας δισεπίλυτος γρίφος όλο αυτό, να παίζει καλά η ομάδα και να μην παίρνει αυτό που δικαιούται, αλλά θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε. Ο Πανσερραϊκός δικαιούται να παίρνει κάτι καλύτερο γενικά και από την διαιτησία. Είναι σαν να είχαμε κάτι στην τσέπη μας, το βγάλαμε και το δώσαμε. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα, είναι συνδυασμός και αμυντικής γραμμής και αμυντικής λειτουργίας και πρέπει να το λύσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να στηρίξουμε ψυχολογικά την ομάδα και την κατάσταση που υπάρχει. Να μπορούμε όταν είμαστε κακοί να παλεύουμε και ότι πάρουμε και όταν είμαστε τόσο καλοί όσο σήμερα να κερδίζουμε».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.