Επαφές Καλαϊτζίδη με Κόλλια και Μεγαλομύστακα

701
- Διαφήμιση -

Με τη Σερραία Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας – Θράκης) , Μαρία Κόλλια συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/11/2017) ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες» παρουσίασε στη Σερραία πολιτικό την ταυτότητα της παράταξής του και τη γενικότερη φιλοσοφία που έχει ο ίδιος για τα επιχειρηματικά πράγματα του τόπου και παράλληλα τόνισε τη δυναμική που ήδη έχει αναπτύξει ο συνδυασμός στον εν εξελίξει προεκλογικό αγώνα.

- Διαφήμιση -

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων κατά τη διάρκεια των οποίων ο κ.Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες των θέσεων του συνδυασμού του σε σχέση με τις Σερραϊκές επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα γενικώς.

Καλαϊτζίδης Κόλλια Σέρρες

Από την πλευρά της, η Σερραία Υφυπουργός τόνισε ότι το Υπουργείο στέκεται κοντά στο «επιχειρείν» της ελληνικής περιφέρειας και πάντως εμπράκτως βοηθά στην ενδυνάμωση του επιμελητηρικού θεσμού και ευχήθηκε στον κ.Καλαϊτζίδη καλή δύναμη στον προεκλογικό του αγώνα.

Εξάλλου, συνάντηση με το Σερραίο βουλευτή της «Ένωσης Κεντρώων», Αναστάσιο Μεγαλομύστακα είχε το απόγευμα της Παρασκευής (10/11/2017) ο υποψήφιος Προεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαίτζίδης.

Οι δύο άντρες συζήτησαν διάφορα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και όχι μόνο, μερικά εκ των οποίων χρήζουν κοινοβουλευτικής παρέμβασης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιμελητηριακή κοινότητα, όπως η καλύτερη αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των Επιμελητηρίων για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και η εφαρμογή δράσεων για την περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας.
Ο κ.Μεγαλομύστακας, αφού άκουσε με προσοχή τον κ.Καλαίτζίδη να αναφέρεται στα κυριότερα σημεία του προγράμματος που έχει καταρτίσει, τού ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα που άμεσα ή έμμεσα ταλανίζουν τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του τόπου.

Λίγο μετά τις 7 το βράδυ, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες», Βασίλης Καλαϊτζίδης παρέστη στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της εταιρείας «Θέρμη-Τηλεθέρμανση» που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων στην πόλη των Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.