Με φορείς των Σερρών συναντήθηκε ο Β.Καλαϊτζίδης

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΕΣ
- Διαφήμιση -

O υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (07/11/2017) στο γραφείο του, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη.
Ο κ.Καλαϊτζίδης άνοιξε ένα κύκλο επαφών και συναντήσεων με θεσμικούς Φορείς των Σερρών για να ενημερωθεί πληρέστερα για τα προβλήματα και να ενημερώσει ταυτόχρονα για το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού του («Επιμελείς Σέρρες»).
«Δεν πρόκειται για εθιμοτυπικές επισκέψεις, αφού στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Φορέων, τίθενται όλα τα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα στο Ν.Σερρών και αναζητούνται λύσεις συνεργασίας, για το καλό των μελών του Επιμελητηρίου και την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Επιμελείς Σέρρες».

Ακολούθως, ο κ.Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους του συνδυασμού του, μετέβη στο Δημαρχείο Σερρών, όπου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Σερραίων, Πέτρο Αγγελίδη.
«Ενημέρωσα το Δήμαρχο για την τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις του τόπου μας και για την θλιβερή θέση του Νομού μας, ο οποίος βρίσκεται ουραγός στους πίνακες των ρυθμών ανάπτυξης. Εμείς, επιθυμούμε τη συλλογική δουλειά με τους Φορείς του τόπου και θα επιδιώξουμε τις συνέργειες που θα πάνε την πόλη και το Νομό Σερρών πιο μπροστά», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Καλαϊτζίδης.
Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, με το Δήμαρχο Σερραίων να εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία στον κ.Καλαϊτζίδη και να επισημαίνει την περίοδο που οι δυο τους συνεργάστηκαν σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- Διαφήμιση -

ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΕΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
Κατόπιν, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης μετέβη στο Επισκοπείο όπου σε εγκάρδιο κλίμα συνομίλησε με το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγο. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες» συζήτησε με τον σεβασμιότατο Ιεράρχη θέματα που αφορούν τόσο την Εκκλησία όσο και την επιχειρηματική κοινότητα, ενώ δεσμεύτηκε (ως νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών) να συμβάλει τα μέγιστα για την ανάδειξη των μοναδικών μνημείων της περιοχής με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού, που μπορεί να επιφέρει οφέλη και στις επιχειρήσεις των Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.