Κατέθεσαν τους συνδυασμούς οι υποψήφιοι για τις εκλογές του ΕΒΕ Σερρών

721
Επιμελητηρίου
- Διαφήμιση -

Εξελίξεις υπήρξαν σήμερα, στο θέμα των Επιμελητηριακών εκλογών στις Σέρρες, καθώς και οι δύο υποψήφιοι κατέθεσαν τους συνδυασμούς τους. Πρώτος στο Επιμελητηριακό Μέγαρο προσήλθε ο κ. Βασίλης Καλαϊτζίδης επικεφαλής της παράταξης «Επιμελείς Σέρρες» συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

 

- Διαφήμιση -

Ο κ.Καλαϊτζίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την τελική λίστα των υποψηφίων, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, αποτελείται από επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες, τόσο από την περιφέρεια όσο και από την πόλη των Σερρών, κατά συντριπτική βάση νέων ανθρώπων, με όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο νομό μας.
Εξήντα οκτώ (68) υποψήφιοι, εκ των οποίων 11 είναι γυναίκες, συν τον επικεφαλής Βασίλη Καλαϊτζίδη, είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των επαγγελματιών στις εκλογές του Δεκεμβρίου, με την παράταξη «Επιμελείς Σέρρες».

Αμέσως μετά στο Επιμελητήριο έφτασε ο νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Μέγκλας, προκειμένου να καταθέσει το φάκελο με τους 117 υποψηφίους του συνδυασμού, “Ανάπτυξη Ν.Σερρών”. Όπως δήλωσε ο κ.Μέγκλας, το 80% του ψηφοδελτίου πλαισιώνεται από νέους υποψηφίους και το 20% από παλιά μέλη του συνδυασμού. «Φαίνεται ότι ο επιχειρηματικός κόσμος των Σερρών εκτίμησε το έργο μας τόσα χρόνια και το μήνυμα που μας στέλνουν για τις επερχόμενες εκλογές είναι μήνυμα στήριξης», τόνισε ο κ. Μέγκλας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους και οι δυο υποψήφιοι ελπίζουν σε έναν τίμιο αγώνα όπου κερδισμένος θα βγει ο επιχειρηματικός κόσμος των Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.