Χιλιάδες παιδιά εκτός παιδικών σταθμών – Στις Σέρρες απορροφήθηκαν όλα

743
Παιδικοί Εθνικό αθλητικές βρεφικά Σταθμοί Σερρών - Χατζημαργαρίτης ΟΠΑΚΠΑ βρεφικος
- Διαφήμιση -

Στα 25.410 ανέρχονται τα παιδιά που αν και οι οικογένειές τους πληρούν τις προϋποθέσεις, εν τέλει δεν πήραν το πολυπόθητο voucher, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, οδηγώντας στην απόγνωση τους γονείς τους. Αυτή ήταν η απάντηση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας σε ερώτηση που κατέθεσε Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

“Μάλλον αργά κατάλαβε η κυρία Φωτίου ότι έμειναν πολλά παιδιά εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.

- Διαφήμιση -

Στις Σέρρες, όπως δήλωσε ο κύριος Χατζημαργαρίτης γίνεται εξαιρετική δουλειά στις δομές του Δήμου κάτι που ο κόσμος αναγνωρίζει και αντιλαμβάνεται και για αυτό ανταμείβει τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με πολλά voucher. Δεν έμεινε κανένα παιδί εκτός προγράμματος στον Δήμο Σερρών και υπάρχουν και ακόμη 30 διαθέσιμες θέσεις.

Το πρόβλημα είναι στην φιλοξενία βρεφών και είναι πανελλαδικό καθώς δεν υπάρχουν αρκετές δομές που να μπορούν να τα φιλοξενήσουν, με αποτέλεσμα αντί να μειώνεται ο αριθμός των φιλοξενούμενων παιδιών να αυξάνεται.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.