Το μήνυμα του Δημάρχου Σερρών για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

- Διαφήμιση -

Σερραίες και Σερραίοι,
Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 πρέπει ν’ αποτελεί σπουδαίο εορτασμό για όλους μας, καθώς αποτελεί ορόσημο ιστορικό που επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά το ήθος και τις αξίες του λαού μας και καθόρισε το μέλλον της πατρίδας.
Ο αγώνας ενάντια στους ισχυρούς και η υπεράσπιση των ιδεωδών που ορίζουν τη ζωή και την καρδιά του Έλληνα αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη.
Σήμερα, εν μέσω ενός άλλου πολέμου, οικονομικού, αλλά κυρίως πνευματικού και ηθικού η ιστορία μας καλεί ν’ αντισταθούμε και ν’ αποτρέψουμε τον επιχειρούμενο αφανισμό μας.
Η προπαγάνδα του εχθρού πρωτοφανής και τεράστια στοχεύει στην πλήρη απαξίωση αρχών κι εννοιών.

Σερραίες και Σερραίοι,
Οι ένδοξοι πρόγονοί μας πολέμησαν το 1940 , προκειμένου να υπερασπίσουν την ελευθερία και να διασφαλίσουν την ακεραιότητα της πατρίδας, χωρίς να γνωρίζουν ότι η Ελλάδα, τα εγγόνια και τα παιδιά τους θα βρεθούν στην ίδια θέση μ’ αυτούς.
Η 28η Οκτωβρίου, αποτελεί ευκαιρία να καταδείξουμε όλοι μας ότι σε πείσμα των καιρών, παραμένουμε Έλληνες, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν λυσσαλέα για το αντίθετο…

- Διαφήμιση -

Πέτρος Αγγελίδης
Δήμαρχος Σερρών

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.