Τέλος εβδομάδος το 70% της βασικής ενίσχυσης

Δικαιώματα Εθνικό απόθεμα ΟΣΔΕ Συνδεδεμένη Μηδικής
- Διαφήμιση -

Από το απόγευµα της Πέµπτης 26 Οκτωβρίου, όπως όλα δείχνουν, θα µπορούν να αρχίσουν να «σηκώνουν» από τα ΑΤΜ’s της τράπεζας Πειραιώς οι αγρότες τα ποσά του 70% της βασικής ενίσχυσης που πιστώθηκαν στους λογαριασµούς τους για το 2017. Λίγες µόλις µέρες έχουν ακόµα στη διάθεσή τους οι αρµόδιοι του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειµένου να ολοκληρώσουν τον έλεγχο και την επεξεργασία των στοιχείων ώστε να σταλεί η δισκέτα µε τους δικαιούχους και τα ποσά στην τράπεζα.

Όπως και σε ανάλογες «ογκώδεις» πληρωµές, η διαδικασία των πιστώσεων αναµένεται να ξεκινήσει µεν το απόγευµα της Πέµπτης, αλλά να τελειώσει στις αρχές της επόµενης εβδοµάδας για όλους τους παραγωγούς. Σηµειωτέον ότι οι αναλήψεις από τα γκισέ των υποκαταστηµάτων της Πειραιώς θα µπορούν να γίνουν από την επόµενη ηµέρα, ενώ όσοι αγρότες έχουν λογαριασµό σε άλλη τράπεζα θα πρέπει να κάνουν υποµονή ως την ερχόµενη εβδοµάδα.

- Διαφήμιση -

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυµίζεται ότι για φέτος η χώρας µας, µετά το πράσινο φως που δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή µπορεί να καταβάλει το 70% της βασικής ενίσχυσης, όπως και πέρυσι, κάτι που δεν συνέβαινε όµως τα προηγούµενα χρόνια. Σύµφωνα µε τον Εθνικό φάκελο, η βασική ενίσχυση…

Διαβάστε περισσόετρα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.