Περισσότερες από 6.667 οι προσλήψεις στους δήμους

Δ.Σερρών Διεύθυνση Καθαριότητας για απόβλητα Καθαριότητα ΑΣΕΠ εργαζόμενοι προσλήψεις
- Διαφήμιση -

Τη δυνατότητα να καταθέσουν νέες αιτήσεις για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας, δίνει το υπουργείο Εσωτερικών, σε όσους δήμους δεν απέστειλαν έγκαιρα στοιχεία.

Η διαδικασία σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας με τις συγκεκριμένες θέσεις να προστίθενται στις 6.667, που ήδη ανακοινώθηκαν.

- Διαφήμιση -

H νέα προθεσμία που δίνει το ΥΠΕΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά δήμους είτε που καθυστέρησαν να προχωρήσουν στην έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας προκειμένου να δημιουργήσουν νέες οργανικές θέσεις είτε καθυστέρησαν να στείλουν τα αιτήματα τους, στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με αποτέλεσμα να μην περιληφθούν στη τελική λίστα.

Κανένα πρόβλημα με τις επιπλέον προσλήψεις

Ωστόσο πλέον και σε αυτές τις περιπτώσεις οι δήμοι αποκτούν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μόνιμο προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας εφόσον αποστείλουν στοιχεία στο ΥΠΕΣ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την δημοσιοποίηση της λίστας, υπήρξαν καταγγελίες εργαζομένων που δήλωναν ότι οι δήμοι τους δεν εμφανίζονταν να έχουν αιτηθεί προσλήψεις.

Έγκυρες πηγές πάντως μας ανέφεραν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα επιπλέον αιτήματα των δήμων αρκεί να γίνουν εντός της εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα νέα αιτήματα θα εγκριθούν εκ νέου από τον κ. Σκουρλέτη και στη συνέχει θα περάσουν και από τα γραφεία της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, όπως έγινε και με τη πρώτη λίστα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.