Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3Χ3 στο Σκούταρι Σερρών

- Διαφήμιση -

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο Σκούταρι Σερρών, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, το πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 3Χ3. Στους αγώνες πήραν μέρος 304 αγόρια και 112 κορίτσια εκτός από το Σκούταρι και από τις γειτονικές τοπικές κοινότητες καθώς και από την πόλη των Σερρών.
Νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων αναδείχτηκε ο Γιώργος Βασιληάς ενώ στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών ο Κωνσταντίνος Μαλιχετούδης.

Οι αγώνες στο Σκούταρι κλείνουν πανηγυρικά τη φετινή διοργάνωση όπου ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) θέλοντας να δώσει το μήνυμα της αποκέντρωσης και της εξωστρέφειας πραγματοποίησε το τουρνουά 3Χ3 εκτός από την πόλη των Σερρών για πρώτη φορά στα Δημοτικά διαμερίσματα Προβατά, Λευκώνα και Σκουτάρεως.

- Διαφήμιση -

Στο σύνολο τους οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3000 αθλητές – παιδιά που αγωνίστηκαν με κεντρικά συνθήματα «ο αθλητισμός είναι ζωή», «ο αθλητισμός είναι υγεία», «ο αθλητισμός είναι για όλους», «στον αθλητισμό είμαστε όλοι ίσοι».

Η Ε.Ο.Κ ευχαρίστησε το Δήμο Σερρών για τη συνεργασία ενώ από την πλευρά του ο Δήμος Σερρών ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους προπονητές των ομάδων καλαθοσφαίρισης που συνεργάστηκαν με την παρουσία των μικρών αθλητών τους, τους διαιτητές καθώς και τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΑΛ Σερρών για τη δωρεάν μετακίνηση των παιδιών και κηδεμόνων τους σε όλη τη διοργάνωση.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.