Ο Δήμος Σερρών στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Αγία Πετρούπολη 2017

593
- Διαφήμιση -

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού INWETEX Cis Travel Market 2017, στην Αγία Πετρούπολη Ρωσίας, από 12-14 Οκτωβρίου, συμμετείχε ο Δήμος Σερρών, τον οποίο εκπροσώπησε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, που συναντήθηκε με παράγοντες και φορείς του χώρου.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με την Διευθύντρια της Περιφερειακής Ένωσης Τουριστικών Γραφείων της Αγίας Πετρούπολης κα Shadskaya Ekaterina, με την οποία εξέτασαν ζητήματα επαγγελματικής συνεργασίας με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των επαγγελματιών, του τουριστικού κοινού, αλλά και την οργάνωση info-tour στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

- Διαφήμιση -

Να σημειωθεί ότι σε κεντρικό ξενοδοχείο της ρωσικής μεγαλούπολης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση των τουριστικών προορισμών της Κεντρικής Μακεδονίας (από τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Αλέξανδρο Θάνο), στην διάρκεια της οποίας παραβρέθηκαν τουριστικοί πράκτορες, άνθρωποι του τουριστικού κλάδου, διπλωματικοί εκπρόσωποι κ.α.

Όπως πάντα το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία ήταν έντονο, ενώ το σταντ της Περιφέρειας (όπου παρουσιάστηκαν και οι Σέρρες), στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.