Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο αγροτικό πρόγραμμα μεταποίησης

525
Μεταποίηση Παράταση βιομηχανία
- Διαφήμιση -

Να επιδοτηθούν για τη μετεγκατάσταση ανενεργών ελαιοτριβείων θα μπορούν πλέον οι αγρότες που θα συμμετάσχουν στη Μεταποίηση των Leader και οι επιχειρήσεις ή τα συλλογικά σχήματα αγροτών που υποβάλλουν φάκελο ενίσχυσης στο Μέτρο της Μεταποίησης (4.2.1) μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που τροποποιεί την τελευταία στιγμή όρους και τις διατάξεις του προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι:
• Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στήριξης για το Μέτρο 4.2.1 πρώτη Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων λήγει στις 26 Οκτωβρίου. Η περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας παραμένει μέχρι και την 30 η Νοεμβρίου 2017. Επιλέξιμα τα έργα από 600.000 ευρώ και άνω.
• Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στήριξης για το Μέτρο 4.2.2 για τη δεύτερη Μεταποίηση (π.χ εκκοκκιστήρια, ζυθοποιεία, αποστακτήρια κ.λπ) λήγει στις 26 Οκτωβρίου. Επιλέξιμα τα έργα από 600.000 ευρώ και άνω.
• Το Μέτρο 4.2.3 με επιλέξιμα έργα Μεταποίησης από αγρότες θα προκηρυχθεί μαζί με τα νέα Leader μέχρι τα τέλη του έτους. Επιλέξιμα έργα από 50.000 έως 300.000 ευρώ.
Σημειώνεται εδώ ότι η δαπάνη για την αγορά γης είναι επιλέξιμη μόνο για το Μέτρο 4.2.2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης…

- Διαφήμιση -

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.