Εκπαίδευση Στελεχών του Δ.Σερρών, στο πλαίσιο παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος

- Διαφήμιση -

Την Τρίτη 10.10.2017 στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών στο πλαίσιο της Σύμβασης Ανάθεσης “Συμπληρωματικές υπηρεσίες υποστήριξης του Δήμου Σερρών σε εξειδικευμένα θέματα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δημοτικής περιόδου 2014-2019” πραγματοποιήθηκε συνάντηση με σκοπό την εκπαίδευση στελεχών του Δήμου Σερρών σε μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές για την αποτελεσματική υλοποίηση, παρακολούθηση και αξιολόγηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος και την μεταφορά σε αυτούς εμπειριών και τεχνογνωσίας.


Εκ μέρους της Επιχείρησης Βέρρος Κωνσταντίνος Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων την εκπαίδευση πραγματοποίησε η κ. Μιχαλάκη Ελισάβετ, Οικονομολόγος, η οποία τόνισε ότι πέραν της κατάρτισης και ολοκλήρωσης, κρίσιμη είναι η παρακολούθηση, η αξιολόγηση και η επικαιροποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος, οι οποίες αποσκοπούν στην εισαγωγή μόνιμων εσωτερικών διαδικασιών και συστημάτων προγραμματισμού στους Δήμους.

- Διαφήμιση -

Συμπερασματικά, η επιμορφωτική αυτή ημερίδα βοήθησε όλους τους συμμετέχοντες να καταλάβουν την σοβαρότητα του σχεδιασμού του Ε.Π. αλλά και της πορείας υλοποίησης επίτευξης των στόχων αυτού.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.