Έργο αντιπλημμυρικής προστασίας από τη ΔΕΥΑΣ, στο Χριστός

- Διαφήμιση -

“Είναι ένα μικρό έργο που λύνει ένα σοβαρό πρόβλημα του χωριού” τόνισε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο οποίος επιθεώρησε σήμερα το πρωί, τον τσιμενταύλακα που κατασκευάζει η ΔΕΥΑ Σερρών στο Τ.Δ του Χριστός. “Όπως θα θυμάστε, στη τελευταία μεγάλη νεροποντή μέρος του χωριού πλημμύρισε από τα νερά που κατέβαιναν από περιοχή εκτός του οικισμού. Εφεξής, ο τσιμενταύλακας απορροής που κατασκευάζει η ΔΕΥΑΣ θα τα ρίχνει στον χείμαρρο που διασχίζει το Χριστός” διευκρίνισε ο δήμαρχος.

Ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Ιωάννης Γάτσιος ενημέρωσε ότι ο τσιμενταύλακας που θα περιβάλλεται από κάγκελα θα είναι διαστάσεων 0,80(πλάτος) x 1μ (ύψος) και θα έχει μήκος 60 μ. συνολικά. Επ’ αυτού θα κατασκευαστεί γέφυρα για τη διέλευση των τροχοφόρων.

- Διαφήμιση -

Πέρα από τον εν λόγω τσιμενταύλακα σε άλλο σημείο του οικισμού θα μπουν σχάρες που θα συλλέγουν τα όμβρια και θα τα παροχετεύουν στον παλαιό τσιμενταύλακα.
Το σύνολο του έργου κατασκευάζεται από τη ΔΕΥΑΣ και θα κοστίσει 8.000 ευρώ περίπου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.