Συμπληρωματική φορολογική δήλωση αγροτών χωρίς πρόστιμο

αγροτικό αφορολόγητο
- Διαφήμιση -

Η υποβολή των συμπληρωματικών φορολογικών δηλώσεων εξαιτίας της ύπαρξης νέων επιδοτήσεων, μπορεί να γίνει οποτεδήποτε χωρίς πρόστιμο. Οποιαδήποτε χρονιά, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου, χωρίς περιορισμό και χωρίς πρόστιμο, διευκρινίζει με σχετικό του σημείωμα ο Γιώργος Θωμ. Παπαδημητρίου, Φοροτεχνικός – Πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ. (Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καρδίτσας).
Καλό είναι αυτό να εμπεδωθεί από τις Δ.Ο.Υ. και να σταματήσει πλέον η ταλαιπωρία των λογιστών κάθε φορά που χρειάζεται να υποβληθεί μία συμπληρωματική δήλωση, λέει ο Γιώργος Παπαδημητρίου.
Όπως σημειώνει το θέμα των αγροτών να είναι μονίμως στην επικαιρότητα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δημιουργούνται καθημερινά προβλήματα στις συναλλαγές με τις Δ.Ο.Υ.

Ένα από αυτό είναι και το θέμα των συμπληρωματικών δηλώσεων φορολογίας λόγω των επιδοτήσεων, για το οποίο αναφέρει ότι:

- Διαφήμιση -

Οι επιδοτήσεις καταβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και πάντως, όποτε έρχονται τα χρήματα στον ΟΠΕΚΕΠΕ και είναι διαθέσιμα. Επειδή από τις πληρωμές αυτές δημιουργείται κάθε φορά υποχρέωση…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.