Αγιασμός για τον Όμιλο Βλάχων και Φίλων “Λαϊλιάς” Ν.Σερρών

- Διαφήμιση -

Το Διοικητικό Συμβούλιο με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου ευχαριστεί τα μέλη, τους χορευτές, τους φίλους καθώς και όλους όσους στήριξαν τον Όμιλό κατά την περσινή περίοδο. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη και κρίνεται απαραίτητη σε κάθε δραστηριότητα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι και να υλοποιηθούν οι προσπάθειές.

Επιπλέον ο Όμιλος ανακοινώνει ότι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα του Ομίλου, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας – 33ης εκπαιδευτικής περιόδου εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών.

- Διαφήμιση -

Υπενθυμίζουμε πως από τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκίνησαν τα μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα του Ελλαδικού χώρου.

Λειτουργούν:
Τέσσερα (4) Παιδικά τμήματα, ένα (1) Εφηβικό, ένα (1) Παραστάσεων καθώς και πέντε (4) τμήματα Ενηλίκων. Η διδασκαλία για κάθε τμήμα είναι έως τέσσερις (4) φορές την εβδομάδα.
Δάσκαλοι Χορού:
Βασίλης Τερζής, Δήμητρα Πάντσιου, Χριστίνα Τσαούσογλου.

Διεύθυνση:
Ομήρων 18 (ο δρόμος απέναντι από τη Στοά Καπλανίδη)
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2321058100, 6977651857 και 6948949698.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.