Αφιέρωμα στον Ν.Καζαντζάκη

- Διαφήμιση -

Έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε, που έφυγε απ’ τη ζωή ο μεγάλος ποιητής και πεζογράφος Νίκος Καζαντζάκης. Με την ευκαιρία αυτή ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου αυτού λογοτέχνη. Πιο συγκεκριμένα ο φιλόλογος Γιώργος Αποστολίδης θα αναπτύξει το θέμα:Αναζητώντας το Νίκο Καζαντζάκη μέσα από το έργο του «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Καφταντζής» της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Ο Γιώργος Αποστολίδης γεννημένος στην Πρώτη Σερρών (1959) ζει και εργάζεται στις Σέρρες ως φιλόλογος από το 1983 (με μια παρενθετική 5ετία στο Ελληνικό Λύκειο Dortmund Γερμανίας). Είναι πτυχιούχος του τομέα Παιδαγωγικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Φιλοσοφία της Τέχνης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.