Έρχονται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών  Ferrari Club Hellas και Speedsector

- Διαφήμιση -

Το Speedsector.com σε συνεργασία με το Premium Rally προετοιμάζει ένα Multinational Event στις 14-15 Οκτωβρίου, στο πιο εντυπωσιακό Racetrack Experience στην πίστα των Σερρών !!!

Μετά το καλοκαιρινό και πολύ επιτυχημένο SpeedSector | Racetrack Experience πρόγραμμα, οι διοργανωτές υπόσχονται ένα εξίσου καυτό φθινόπωρο!!! Οι άνθρωποι του SpeedSector προσπαθούν να επαναφέρουν την χαρά της οδήγησης στους ιδιοκτήτες ξεχωριστών αυτοκινήτων.

- Διαφήμιση -

Εντυπωσιακά Sports Cars, αυτοκίνητα για πίστα (Track day cars) και Supercars συνυπάρχουν στο περιβάλλον της πίστας, με σκοπό την καλύτερη, ασφαλή απόλαυσή τους.
Τελευταία διοργάνωση του SpeedSector το event Racetrack Experience στις Σέρρες με σκοπό να «ξυπνήσουν» το αίσθημα της γρήγορης οδήγησης στα μέλη τους.
Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προβλέπεται μέτρια θερμοκρασία της ασφάλτου, αυξημένος καρδιακός ρυθμός, υψηλή περιεκτικότητα βενζίνης στο αίμα και 99 % πιθανότητα ταχείας κυκλοφορίας αυτοκινήτων και υψηλών ταχυτήτων.

Εν τω μεταξύ, τα μέλη του Ferrari Club Hellas έχουν ήδη ορίσει το ραντεβού τους στο Αυτοκινητοδρόμιο την προηγούμενη μέρα Παρασκευή 13 του μήνα.

Μείνετε συντονισμένοι…

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.