Τα εγγειοβελτιωτικά έργα αρμοδιότητα των περιφερειών

866
- Διαφήμιση -

Τις αρμοδιότητες που θα ασκούν οι Περιφέρειες για θέματα εγγειοβελτιωτικών έργων και Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων συνυπογράφουν σε κοινή τους απόφαση οι Υπουργοί Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης. Μεταξύ άλλων, προβλέεπται η μεταβίβαση στους ΟΕΒ των αρμοδιοτήτων διοίκησης, λειτουργίας και συντήρησης των εγγειοβελτιωτικών έργων, ο χαρακτηρισμός (ταξινόμηση) των εγγειοβελτιωτικών έργων και η μεταβίβαση στους ΟΕΒ της αρμοδιότητας διοίκησης έργων αξιοποίησης εδάφους της περιοχής των εγγειοβελτιωτικών έργων.
Οι αρμοδιότητες που ασκούν οι Περιφέρειες για θέματα εγγειοβελτιωτικών έργων και Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΟΕΒ), με βάση την αριθμ. 15 αρμοδιότητα της περίπτωσης β «Υποτομέας Γεωργίας» του τομέα Β «Γεωργίας – Κτηνοτροφίας – Αλιείας» της παρ. ΙΙ του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 (Α΄87), όπως η αρμοδιότητα 15 αντικαταστάθηκε με την περ. α΄ της παρ. 1 του άρθρου 46 του ν. 4456/2017 (Α΄24), είναι οι ακόλουθες:

-Η μεταβίβαση στους ΟΕΒ των αρμοδιοτήτων διοίκησης, λειτουργίας και συντήρησης των εγγειοβελτιωτικών έργων.

- Διαφήμιση -

-Ο χαρακτηρισμός των εγγειοβελτιωτικών έργων.

-Η μεταβίβαση στους ΟΕΒ της αρμοδιότητας…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

 

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.